Un bărbat a scăpat fără nicio zgârietură după ce căruța sa a fost spulberată de o mașină pe DN2 VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
Accident Cornu Luncii

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care o căruță cu lemn a fost spulberată de un autoturism, în timp ce încerca să traverseze DN2 E, informează Monitorul de Suceava.

Bărbatul aflat în căruță a scăpat nevătămat, în timp ce șoferul mașinii a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat cu ambulanța la spital.

Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută, în comuna Cornu Luncii din județul Suceava, în jurul orei 4 dimineața.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Un bărbat din comuna Mălini, în vârstă de 27 de ani, a vrut să traverseze DN 2E cu o căruţă încărcată cu lemne. Un bărbat din județul Iași, aflat la volanul unui autoturism BMW, nu a mai reușit să evite impactul cu atelajul care i-a apărut în fața. Atât bărbatul din căruță, cât și șoferul autovehiculului, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul în ambele cazuri fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri