Un bărbat din Harghita, beat şi fără permis de conducere, a furat mașina unui coleg de muncă pentru „a da o tură” prin oraş

Data publicării:
masina de politie
FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 37 de ani a furat un autoturism cu remorcă ce îi aparţinea unui coleg de muncă, deoarece a intenţionat să „dea o tură prin oraş”. Bărbatul a fost rapid identificat de poliţiştii care au constatat că acesta consumase alcool şi nici nu deţinea permis de conducere. Pe numele lui a fost deschis dosar penal şi a fost reţinut 24 de ore.

„La data de 28 iunie 2023, în jurul orei 15:15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizaţi, prin 112, că un bărbat de 37 de ani, din localitatea Brădeşti ar fi sustras un autoturism cu remorcă de pe o stradă din localitate”, a transmis miercuri, IPJ Harghita.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat de 33 de ani din localitate a avut la muncă, trei bărbaţi, la o cabană deţinută de acesta, situată în localitatea Vărşag. După ce bărbaţii au terminat munca, acesta a încredinţat vehiculul unuia dintre muncitori pentru a-şi transporta colegii acasă.

„Pe traseu, autorul i-ar fi solicitat conducătorului auto să-l lase să conducă, dar acesta refuzat. Ajunşi în fata unui bar din Odorheiu Secuiesc, atât conducătorul auto cât şi ceilalţi pasageri au coborât din autoturism, moment în care, bărbatul de 37 de ani a sustras cheile autoturismului şi ulterior şi autoturismul, care se afla în faţa localului. În urma activităţilor de verificare efectuate de oamenii legii, vehiculul a fost identificat pe o stradă din Odorheiu Secuiesc, lângă acesta aflându-se şi bărbatul bănuit de comiterea faptei”, a mai precizat IPJ Harghita.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 1,01mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificărilor s-a constatat ca nu deţine nici permis de conducere valabil pentru nicio categorie.

Faţă de bărbatul în cauză a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
„Putin nu a greșit atât de mult. Ne urăsc cu adevărat". Rușii fugiți de frica războiului se întorc și ajută...
Digi FM
Rețeta specială de sarmale a Nadiei Comăneci. Ce bucate tradiționale face fosta gimnastă de Paște: „Am...
Pro FM
Dua Lipa și iubitul ei, Callum Turner, fotografiați pe străzile din New York. Cei doi nu-și pot ține mâinile...
Film Now
Adevărul despre viața lui Johnny Depp, la aproape doi ani de la procesul cu Amber Heard: „Nu există...
Adevarul
Locul fascinant de la malul Dunării care atrage ca un magnet turiștii: „Atâția bujori înfloriți nu am văzut...
Newsweek
De unde vine expresia „pe vremea lui Pazvante Chioru"? Ce înseamnă? Legătura cu haiducul Iancu Jianu
Digi FM
Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche, în mini-vacanța de 1 Mai: „Voi știți ce mai fac copiii...
Digi World
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15...
Digi Animal World
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea...
Film Now
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare...