Un român a ajuns la Iași cu o mașină Tesla de 286.000 de lei, dar a rămas fără ea

Data publicării:
autoturism Tesla
FOTO: Poliția de Frontieră

Un român a rămas în Iaşi fără o maşină Tesla de 286.800 de lei după ce poliţiştii au descoperit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca TESLA, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia.

În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi – I.T.P.F. Iaşi au observat, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism marca TESLA, condus de un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, cu numere de înmatriculare norvegiene”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut.

Bărbatul a declarat că autoturismul aparţine unui prieten şi nu ştia că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Maşina în valoare de aproximativ 286.800 de lei a fost reținută la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire şi abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun, precizează Poliţia de Frontieră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri