Un tânăr din Galați a jefuit o bătrână, din banii căreia a cumpărat o maşină. În aceeași zi, a provocat un accident

Data publicării:
barbat catuse retinut arestat_shutterstock_311264501
Foto: Shutterstock

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi, care a furat 10.000 de lei de la o bătrână din oraşul Târgu Bujor, iar din banii sustraşi şi-a cumpărat o maşină pe care condus-o fără să aibă permis, provocând un accident, a fost reţinut de poliţişti pentru furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere, scrie News.ro.

barbat catuse retinut arestat_shutterstock_311264501
Foto: Shutterstock

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor din judeţul Galaţi, au fost sesizaţi, joi seara, că un tânăr de 20 ani, aflat la volanul unui autoturism, pe strada Movilei din localitate, a efectuat manevra de mers cu spatele şi a acroşat un alt autoturism, potrivit unui comunicat transmis vineri de IPJ Galaţi.

În aceeaşi zi, o femeie de 89 ani, din oraşul Târgu Bujor, a sesizat poliţia că în seara de 20 iunie, acelaşi tânăr ar fi pătruns în curtea locuinţei sale şi apoi, folosind chei potrivite, în casă, ar fi sustras suma de 10.000 lei.

Poliţiştii l-au condus pe tânărul bănuit de comiterea furtului, la sediul poliţiei pentru audieri şi, în urma verificărilor, au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul pe care l-a condus ar fi fost achiziţionat din banii sustraşi.

Ulterior audierii, tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri