Urmărire pe străzile din Bucureşti. Un şofer beat şi drogat a produs un accident după ce a fugit de poliție

Data publicării:
Mașină de poliție cu girofar aprins
Foto: Poliția Română

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au urmărit pe străzile Capitalei un şofer care se urcase beat şi drogat la volan și nu a vrut să oprească la semnale. Șoferul a fost prins după ce a lovit o altă maşină.

Poliţiştii de la Secţia 26 din București au vrut să oprească vineri o mașină în trafic, însă șoferul nu a oprit la semnal și a trecut mai departe, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, citat de Agerpres.

Agenții de poliţie au pornit în urmărirea mașinii, care, când a ajuns pe o stradă din Sectorul 4, a lovit un alt autovehicul. Șoferul urmărit nu a oprit nici de această dată.

Urmărirea s-a încheiat la scurt timp după aceea, poliţiştii reușind să-l oprească pe șoferul fugar, se mai arată în comunicat.

„Şoferul a fost reţinut pentru săvârşirea în concurs a infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă”, mai precizează poliția, adăugând că bărbatul urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri