VIDEO. Cum arată Roxana Mihalache în ziua căsătoriei cu Radu Mazăre

Data actualizării: Data publicării:
mazare roxana mihalache

Cununie civilă la penitenciarul Rahova cu protagoniști celebri: Radu Mazăre se însoară, la 51 de ani, după ce a cerut-o de soție femeia care i-a fost alături în ultimii 10 ani. Roxana Mihalache, fost fotomodel ajuns designer oficial pentru costumele de la carnavalul de la Mamaia, i-a rămas alături când au început problemele penale, dar și după fuga în Madagascar.

Astăzi, la nici două luni de când a fost cerută de soție prin telefon, la scurt timp de la încarcerarea logodnicului, a venit la închisoare hotărâtă să spună da:

- Pregătită?

- Da, pregătită!

- Ne spui, rochiția, ai cumpărat-o, o aveai tu? Ne arăți inelul?

- Nu am niciun inel, nu mi-am luat inel, rochiția o aveam.

- De ce nu ai optat pentru una nouă?

- Nu are sens, nu am stat să îmi bat capul.

- Tu te-ai făcut singură la păr?

- Da, da!

- Ai emoții, Roxana?

- Nu!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Regulile din penitenciar impun o ceremonie austeră, cu cel mult 10 invitați.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea lui Radu Mazăre și a Roxanei Mihalache de a se căsători astăzi, iar un ofițer al stării civile s-a deplasat la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Fostul edil, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri