VIDEO Momentul în care autocarul cu turiști greci lovește limitatorul de la Pasajul Unirii

Data actualizării: Data publicării:
autocar
Accidentul în care a fost implicat autocarul cu turiști greci a fost filmat de camerele de supraveghere din pasajul Unirii. Foto: Captură Digi24

Momentul în care autocarul cu turiști greci se izbește puternic de limitatorul de viteză de la pasajul Unirii din București a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Atenție! Urmează imagini cu puternic impact emoțional!

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum autocarul în care se aflau turiștii greci se izbește de limitatorul de înălțime aflat la intrarea în Pasajul Unirii.

Deși autovehiculul avea o viteză de aproimativ 40 km/h, impactul a fost unul puternic din cauza încărcăturii și a gabaritului acestuia.

Se poate vedea cum limitatorul îndoaie autocarul la jumătate, acolo unde se aflau de altfel pasagerii care au fost răniți grav, dar și bărbatul care a decedat în drum spre spital.

47 de pasageri se aflau în acel autocar în momentul tragediei. Presa din Grecia spune că autocarul a pornit la drum cu doi șoferi, dar unul a făcut toxiinfecție alimentară și a coborât la Salonic, iar celălalt șofer a condus singur timp de 16 ore.

Șoferul grec a fost audiat de polițiștii de la Brigara Rutieră din București. El le-a spus acestora că nu a văzut indicatoarele de semnalizare care se aflau înaintea pasajului Unirii și așa s-a produs accidentul.

Polițiștii de la Rutieră vor strânge toate detaliile privind accidentul și le vor trimite anchetatorilor greci, deoarece acest dosar va fi preluat de justiția elenă.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri