VIDEO. Turist italian uimit de produsele vândute în supermarketurile din România

Data publicării:
carut gol intr-un supermarket
Turist italian uimit de produsele vândute în supermarketurile din România. Foto: GettyImages

Un turist italian a rămas uimit, după ce și-a făcut cumpărăturile într-un supermarket din România. Untul, un produs de bază pentru oameni, păstrat pe rafturi în sisteme antifurt l-a surprins pe italianul venit să ne viziteze țara.

Mihai Vălușescu, jurnalist Digi24: La o scurtă vizită prin supermarketurile din țara noastră, turistul italian a rămas impresionat că produsele lactate, în special untul care este mai scump, care se vinde cu sistem antifurt. Practic, acesta se află într-o cutie de plastic care este deschisă la casă, ceea ce, spune italianul, nu a mai văzut așa ceva.

De asemenea, el a rămas impresionat de varietatea sortimentelor de ketchup, și a ținut să precizeze că nu a mai văzut niciodată ketchup verde, singurul loc unde a descoperit acest lucru fiind în țara noastră.

Turistul a mers și la compartimentul de pește, unde a observat faptul că la noi în țară se mănâncă pești care în Italia nu sunt consumați, adica crap și caras.

Un alt lucru care l-a impresionat pe italian a fost standul de mezeluri, și a tras concluzia că românii mănâncă foarte multă carne de porc, dar și de vită.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri