Apel la 112: rachetă antigrindină prăbușită pe un câmp din Vâlcea. Fusese lansată din comuna vecină

Data publicării:
Racheta antigrindina prabusita Valcea
Sursa foto: Vocea Vâlcii

O rachetă antigrindină, lansată joi dimineață dintr-o comună din Vâlcea, s-a prăbușit, la scurt timp, pe un teren agricol din localitatea vecină. Un angajat al Primăriei Lungești a sunat imediat la 112. Polițiștii și pompierii au verificat sesizarea, iar racheta "rătăcită" a fost recuperată de proprietari.

Apelul la 112 a fost înregistrat joi dimineață, în jurul orei 10:00. Un angajat al Primăriei Lungești, județul Vâlcea, sesiza faptul că, pe un câmp din comună, a "aterizat" o rachetă antigrindină.

Polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au descoperit dispozitivul prăbușit într-o zonă agricolă. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta fusese lansat din comuna Ștefănești, județul Vâlcea, situată la nici 10 kilometri distanță.

Reprezentanții firmei care au lansat rachetă antigrindină și-au recuperat dispozitivul și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

"Nu există victime și nu au fost înregistrate pagube materiale, nefiind constatate fapte de natură penală sau contravențională", a transmis IPJ Vâlcea.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri