Bărbatul rănit grav în explozia dintr-un bloc din Suceava a murit

Data publicării:
geamuri sparte la bloc dupa explozie
Explozie puternică într-un bloc din Suceava. FOTO: Captură video

Una dintre victimele exploziei produse luni într-un bloc din municipiul Suceava a decedat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, a anunţat marţi purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate de Agerpres, decesul bărbatului de 61 de ani a fost survenit în cursul serii de luni.

"Din păcate pacientul cu arsuri a murit aseară. Avea şi traumatisme multiple", a informat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU din cadrul Spitalului "Sf. Spiridon".

Luni după amiaza un bărbat de 61 de ani, victimă a exploziei care s-a produs într-un bloc din cartierul sucevean Burdujeni, a fost transferat cu o ambulanţă de la Suceava la Spitalul "Sf Spiridon" din Iaşi. Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile nu a fost posibil transferul cu elicopterul SMURD.

Bărbatul a suferit arsuri grave pe 90 la sută din corp şi a suferit multiple traumatisme în urma unei explozii puternice care a avut loc luni dimineaţa într-un bloc de locuinţe din cartierul sucevean Burdujeni. În urma deflagraţiei au fost rănite grav cinci persoane, iar alte 40 de locatari s-au autoevacuat. Imobilul a fost grav avariat.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri