Copiii ucraineni au adunat zeci de saci de gunoi de pe malul Dunării, la Brăila. Firma de salubrizare a refuzat să meargă să-i ridice

Data publicării:
saci de gunoi
Copiii ucraineni au adunat zeci de saci de gunoi de pe malul Dunării, la Brăila. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: profimedia Images

Copiii ucraineni refugiați la Brăila în urma războiului au adunat, sâmbătă, zeci de saci de gunoi de pe malul Dunării. Potrivit infobraila.ro, autoritățile nu s-au implicat în acțiunea celor mici, iar firma de salubrizare a refuzat să meargă să ridice sacii.

Copii au luat această decizie în urmă cu câteva săptămâni, după ce, însoțiți de mamele lor, au văzut gunoaiele în momentul în care au traversat Dunarea în Insula Mare a Brăilei pentru un picnic, relatează sursa citată.

Astfel, cei mici au strâns, sâmbătă, la Brăila 100 de saci de gunoaie de pe malul Dunării.

Cu toate acestea, potrivit Infobraila.ro, acțiunea nu a beneficiat de sprijinul autorităților locale, care s-au mulțumit doar să le ofere copiilor ucraineni numărul de telefon al firmei de salubritate.

Reprezentanții companiei de salubritate au transmis că nu se pot deplasa pentru a aduna sacii, cerând ca aceștia să le fie aduși.

Cum copiii nu puteau căra cantitatea uriașă de gunoi strânsă, sacii, bine legați la gură, au fost adunați în grămezi și au rămas pe plaja fluviului.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri