Directorul Companiei Aeroporturi București, Alexandru Ivan, a demisionat

Data publicării:
aeroporturi bucuresti

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB) a luat act de demisia directorului general, Alexandru Ivan. Acesta își va exercita în continuare funcția până la numirea unui nou director de către Consiliul de Administrație, potrivit unui comunicat al companiei.

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcția de director general interimar”, a comunicat CNAB.

Alexandru Ivan își va exercita în continuare funcția până la numirea unui nou director, care ar trebui să aibă loc în cel mult 30 de zile.

„În consecință, în conformitate cu dispozițiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare ședință a Consiliului de Administrație, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită și în prezent atribuțiile de director general al CNAB”, se mai precizează în comunicat.

Alexandru Ivan este director general al CNAB din aprilie 2019.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri