Nicolas Cage a explicat după trei decenii apariția de doar 16 secunde în pelicula „Never on Tuesday”

Data publicării:
nicolas-cage-never-on-tuesday-01-600x350

Nicolas Cage a explicat după treizeci de ani scurta sa apariție în filmul ”Never on Tuesday/ Jocul întâmplării”, unde traversează ecranul pentru câteva secunde la volanul unei mașini de lux purtând un nas fals, arată contactmusic.net, citat de Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cage apărut pe genericul comediei ”Never on Tuesday/ Jocul întâmplării”, filmul de debut al regizorului Adam Rifkin fiind identificat drept ”bărbatul din mașina sport”.

Într-un interviu publicat de platforma Vulture la începutul lunii august, Cage a devăluit cum a ajuns la personajul ciudat care face avansuri femeilor în scena din comedia lansată în 1989.

Actorul acum în vârstă de 55 de ani a arătat că a fost ideea lui să își doteze personajul cu o ”diformitate fizică”, pentru că regizorul îi acordase mână liberă din punct de vedere creativ.

''Toată treaba a fost ideea mea, da. Personajul era doar un tip grețos care voia să agațe tipe din Ferrari și nu mi se părea prea interesant. Așa că am venit cu ideea: personajul are o diformitate fizică. Arată ca un ciudat, are nasul mare, a fost abuzat de colegi când era mic, i se zicea «Pinocchio» la școală. Tatălui său îi e milă de el așa că i-a luat un Ferrari ca să-l facă să se simtă mai bine. E singuratic așa că atunci când vede niște oameni pe marginea drumului, vrea să-i ajute și să vadă dacă sunt răniți. Am și strigat ”Pinocchio! Pinocchio!”, dar au tăiat din scenă. Așa că mă întorc la mașină și plec.”, a povestit Cage.

''Cam ăsta e personajul de 16 secunde. Pentru mine asta e interesant! Nu aș fi jucat un tip cu un sacou de fițe și cu lanț de aur, «păpușa, hai la mine în mașină», de câte ori n-am văzut asta?!”, a explicat Nicolas Cage care a spus că visul oricărui actor e să audă ”dă-i drumu´´!” când joacă un personaj secundar într-un film.

”Dacă trec prin scenă și nici nu sunt plătit, lasă-mă să face orice vreau și să dau viață viziunilor mele experimentale. Au zis «dă-i drumu´!», cele mai frumoase cuvinte pe care un actor poate să le audă pe platoul de filmare. Și, apropo, aș face-o din nou. Aș face-o din nou, dacă îmi oferă cineva o apariție în film și îmi dă mână liberă să explorez. Aș face-o din nou imediat”, a precizat vedeta.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Leaving Las Vegas/Părăsind Las Vegas-ul" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Wild At Heart/Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes. În 2010, actorul a filmat în România pentru pelicula "Ghost Rider - Spirit of Vengeance/Ghost Rider: Demonul răzbunării", care a fost lansată în 2012. Nicolas Cage a revenit în România şi în 2014 pentru a lucra la filmul "The Dying of the Light", în regia lui Paul Schrader.

Cage a primit trofeul Transilvania pentru contribuţia la dezvoltarea cinematografiei mondiale la Transilvania International Film Festival (TIFF) 2019 de la Cluj-Napoca.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri