VIDEO. Călugărița care joacă fotbal cu polițistul în plină stradă

Data publicării:
calugarita cu politist fotbal

O scenă aparent inedită surprinsă pe o stradă din Limerick, Irlanda, a devenit virală pe internet: o călugăriță - îmbrăcată ca atare - și un polițist în uniformă joacă fotbal, în plină stradă. Schimbă pase, fac jonglerii cu mingea. Balonul nu atinge pământul, iar cei ce au asistat la această demonstrație au apreciat pasele în stil brazilian.  Pe Facebook, filmulețul a fost vizionat de peste un milion de useri în decurs de o săptămână și are peste 14.000 de share-uri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmulețul a fost postat pe Facebook pe 31 mai chiar de către poliție, care precizează că agentul din imagini „se menține în formă” cu ajutorul unei surori din ordinul dominican. Totul s-a petrecut cu ocazia unui festival organizat de biserică la sfârșitul lunii mai. „Nu suntem siguri cine a câștigat de data asta, va trebui să se programeze un meci”, scrie poliția, cu umor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri