Două localităţi din Sibiu au rămas fără gaz după ce a fost avariată o conductă în timpul lucrărilor la autostrada A1

Data publicării:
Lucrari autostrada
Conducta a fost avariată în timpul lucrărilor la autostrada A1. Foto: Tudor Costache/Inquam Photos

Alimentarea cu gaz a fost întreruptă, miercuri, în localităţile sibiene Tălmăcel şi Boiţa, după ce muncitorii care efectuau lucrări la autostrada A1 au avariat conducta magistrală administrată de către Transgaz, informează Agerpres.

"Delgaz Grid informează ca astăzi, în jurul orei 10:30, ca urmare a unor lucrări efectuate la autostrada A1, în extravilanul localităţii Tălmacel, a fost avariată o conductă magistrală de gaze naturale administrată de către compania Transgaz, ceea ce a impus sistarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale în localităţile Tălmăcel şi Boiţa din judeţul Sibiu. Delgaz Grid este pregătită să reia alimentarea cu gaze naturale în cele două localităţi după remedierea avariei de către Transgaz, cel mai probabil în jurul orei 18:00", se arată într-un comunicat.

Compania de gaze a solicitat consumatorilor din localităţile afectate să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii au fost rugaţi să ia legătura de urgenţă cu dispeceratul de urgenţă al furnizorului.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri