După ce a încurcat frâna cu accelerația, o șoferiță a lovit o mașină, un gard, un loc de joacă și un copac în curtea unui spital

Data publicării:
accident
Foto: OpiniaTimisoarei.ro

O femeie de 47 de ani a provocat, vineri, un accident rutier chiar în curtea Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce ar fi încurcat pedala de frână cu acceleraţia maşinii la volanul căreia se afla, scrie News.ro. În urma accidentului, femeia a fost rănită.

”O femeie, în vârstă de 47 de ani, în încercarea de a părăsi parcarea privată a unui spital din Timişoara, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism parcat, cu un gard, apoi cu un loc de joacă, ulterior oprindu-se într-un copac. În urma acestui incident a rezultat o victimă, respectiv conducătoarea autoturismului. Aceasta a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub pe numele femeii, pentru vătămare corporală din culpă, şi continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri