Cum ar trebui să funcţioneze o multinaţională în România, în opinia lui L. Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
161216_PSD_LIVIU_DRAGNEA_cu ochelari - 08_INQUAM_Octav_Ganea_

Retailerul german Lidl, care are 5.000 de angajaţi în România, va angaja încă 500 de persoane anul acesta în toată ţara. Pornind de la acest anunţ, Liviu Dragnea face aprecieri privind modul în care multinaţionalele ar trebui să îşi organizeze activitatea.

161216_PSD_LIVIU_DRAGNEA_cu ochelari - 08_INQUAM_Octav_Ganea_
INQUAM - Octav Ganea

Compania are 200 de magazine în România, iar pe lângă noile angajări retailerul a planificat şi creşteri salariale, potrivit zf.ro.

„Felicitări! Un exemplu pentru toate multinaționalele care operează în #România!
Facilităților oferite de statul român investitorilor, Lidl le răspunde nu doar mărindu-și profiturile, ci prin creșteri salariale concomitent cu crearea a peste 500 de noi #locuridemuncă. Așa da!”, scrie Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

În ultima perioadă, în mediul politic au apărut acuze că multinaţionalele ar fi fost implicate în ampelele proteste din ultima perioadă din Piaţa Victoriei.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că aşteaptă mai multe informaţii de la şeful Comisiei SRI, Adrian Ţuţuianu, pe tema implicării multinaţionalelor în protestele din ultimele 20 de zile. El spune că ar fi informaţii conform cărora unele companii şi-ar fi stimulat financiar angajaţii ca să participe la demonstraţii. Şi vorbeşte despre "forţe interne" şi "forţe externe" care ar fi implicate în organizarea manifestărilor civice. De altfel, Liviu Dragnea este convins că preşedintele Klaus Iohannis este unul dintre cei care se află la originea protestelor despre care afirmă, în continuare, că su scopuri politice.

Citiţi şi:

A. Ţuţuianu: Am trei oameni care spun că au fost obligaţi de firmă să meargă la proteste

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri