Ryanair lansează o nouă rută din București, spre Tel Aviv. Ce prețuri au biletele de avion

Data publicării:
tel aviv, israel
Foto: Shutterstock

Compania aeriană Ryanair a lansat miercuri, 9 Ianuarie, o nouă rută din București către Tel Aviv. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale și va debuta în aprilie 2019, fiind parte a celui mai mare program de vară 2019 al Ryanair din București.

Programul de vară 2019 al Ryanair, din București, oferă 19 rute în total, incluzând cele 5 rute noi către Amman, Chania, Marsilia, Pescara și noua destinație – Tel Aviv.

Prețul unui bilet de avion spre Tel Aviv pornește de la 27 de euro (doar dus). Călătorii vor mai scoate din buzunar cel puțin 34 de euro pentru un bilet de întoarcere.

„Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București catre Tel Aviv, care va debuta în aprilie 2019 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, parte a programului vara 2019.

Pentru a sărbători oferim o reducere de până la 30€ pentru călătoriile dus-întors din întreaga noastră rețea de rute europene pentru călătorii din Ianuarie până la mijlocul lunii Mai, și care sunt disponibile pentru rezervări până duminică, 13 ianuarie”, a declarat Olga Pawlonka.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri