Proiectele de energie regenerabilă prin PNRR pot fi depuse până la 22 iunie. Termenul a fost prelungit încă o dată

Data actualizării: Data publicării:
panouri solare
Foto: Profimedia Images

Ministerul Energiei anunță că a prelungit cu încă o săptămână termenul de depunere a proiectelor de energie regenerabilă prin PNRR. Astfel, propunerile se pot depune până în 22 iunie.

Perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie din resurse regenerabile de energie eoliană şi solară, cu sau fără instalaţii de stocare integrate, finanţate din fonduri europene aferente Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, se prelungeşte până pe 22 iunie 2022, ora 17:00, a anunţat, marţi, Ministerul Energiei, pe Facebook.

"Ghidul specific-Condiţii specifice de accesare a finanţării din fonduri europene aferente PNRR "Sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană şi solară, cu sau fără instalaţii de stocare integrate", aferent măsurii de investiţii I.1 din cadrul Componentei C6 Energie - Pilonul I. Tranziţia Verde din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României, aprobat prin Ordinul ministrului Energiei nr 507/24.05.2022, se modifică după cum urmează: La Capitolul I . Informaţii despre procedura de ofertare concurenţială pentru selecţia proiectelor, subcapitolul 1.2 perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producţie de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurenţială, paragraful "Dată şi oră închidere depunere de proiecte:15.06.2022, ora 17:00", va avea următorul cuprins: "Dată şi oră de închidere depunere de proiecte:22.06.2022, ora 17:00", se menţionează în Ordinul semnat de ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Partenerii noștri