Sari la conținut

Retailerul american de îmbrăcăminte Brooks Brothers întră în România

 

Compania nou-creată are un capital social în valoare de 500.000 euro şi este deţinută în proporţie de 51% de LT Apparel din Grecia şi 49% de FF Group România, potrivit Mediafax.

Compania FF Group România, parte a Folli Follie Grecia (FF Group), deţine la nivel naţional o reţea de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (Collective, _kix), şi magazine tip outlet. Compania LT Apparel din Grecia deţine drepturile de distribuţie şi promovare a brandului Brooks Brothers în Grecia, Cipru, ţările balcanice şi Principatul Monaco.

Începând din anul 2008, compania a dezvoltat o reţea de 15 puncte de vânzare Brooks Brothers în Grecia şi Principatul Monaco.

Brooks Brothers, fondată în anul 1818 în New York de către Henry Sand Brooks, operează în prezent peste 500 de magazine în 17 ţări din lume şi acoperă linii complete atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei şi copii. Produsele retailerului vor fi disponibile din toamna acestui an şi în magazinele Collective.