Șefa Companiei de Autostrăzi: Mulți comentează din tribună, îi invit să vină în teren

Data publicării:
GABRIELA FIREA - SANTIER - VIRTUTII
Foto: INQUAM Photos/ George Calin

Șefa Companiei Naționale de Autostrăzi, Mariana Ioniță, a declarat la Digi24 că marile proiecte în România durează foarte mult pentru că lipsește sprijinul constructorilor români și pentru că au fost sincope în ultimii ani în promovarea proiectelor.

"Șefii de implementare a proiectelor s-au mutat în șantier, încercăm să reducem termenele care țin de noi, avizarea lucrărilor, asigurarea cashflow, aplicăm și noi penalități, important e să terminăm lucrările.

Marile proiecte în România durează foarte mult, din nefericire nu mai avem constructori români care să ne sprijine, avem în mare parte când antreprenorii sunt străini, până se organizează, până înțeleg cum merg lucrurile în România. Au fost sincope de promovarea proiectelor de-a lungul anilor, lipsa de pregătire a documentației.

Fără o capacitate administrativă corespunzătoare în Compania de Autostrăzi nu se poate face implementarea proiectelor. Am scos 15 posturi de ingineri, economiști și juriști, și două posturi de conducere, directorul de la implementare și directorul de resurse umane, avem nevoie să știe oamenii de acest concursuri, să vină oameni care își iubesc țara, care doresc să facă echipă cu noi.

Mulți comentează din tribună, îi invit să vină în teren, mă refer la modul în care se dezvoltă infrastructura", a declarat Mariana Ioniță.

Intervenția integrală în materialul video atașat

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri