Circulaţie cu restricţii pe centura Capitalei

Data publicării:
restrictii centura captura

Trafic deviat şi restricţii de circulaţie în zona Chiajna, pe Centura Bucureştiului. Este anunţul Companiei de Drumuri, care s-a înţeles cu Poliţia să ia aceste măsuri pentru a termina lucrările pe o distanţă de nouă kilometri din Centura Capitalei, adică pe bucata care leagă drumul către Chitila de Autostrada spre Piteşti.

 

Şefii CNADNR nu spun însă şi de când vor începe restricţiile, asta deşi ştiu când termină lucrările: în mai, anul viitor. Şi chiar dacă lucrările se prelungesc până în primăvară, şefii de la Drumuri promit că se va circula, totuşi, pe două benzi pe sens pe cei 9 km încă dinainte de sfârşitul acestui an.

Cătălin Homor, directorul general al CNADNR: „Traficul va fi deschis la două benzi la finalul acestui an, vor fi lucrări adiacente, pe zona cea mai complicată a sectorului și anume în zona în care e traversat de apeducte - se va circula pe o suprafață de beton și la început de lucrări în 2017 se va circula pe asfalt. Este zona adiacentă unei benzinării mari, km 57, în zona respectivă, tronsonul este traversat de trei apeducte şi execuția lucrărilor în acea zonă se execută destul de dificil.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri