Video Un meșter din Cluj a inventat pantofii de distanțare socială: „Se bagă, domnule, aproape de tine, îți suflă în ureche”. Cu cât îi vinde

Data publicării:
Grigore Lup poartă o pereche de pantofi de distanțare socială pe care i-a creat chiar el
Grigore Lup a creat pantofii de distanțare socială FOTO: dejeanul.ro

Văzând că regulile impuse pe fondul pandemiei de coronavirus nu sunt respectate, un meșter pantofar din Cluj-Napoca a inventat pantofii e distanțare socială.

Afacerea lui Grigore Lup a fost serios afectată din cauza crizei și a realizat cât este de importantă este respectarea regulilor de distanțare acum, când și în România a început relaxarea restricțiilor, relatează dejeanul.ro.

Am văzut la televizor că sunt multe persoane care nu respectă, deși sunt reguli peste tot. Chiar dacă mergi la o farmacie sau la bancă, se bagă, domnule, aproape de ține, parcă îți suflă în ureche. Am zis <hai să fac, domnule, niște pantofi, astfel încât cei care nu respectă să fie pedepsiți, să le dăm o pereche de pantofi de ăștia… să stea la distanță”, a declarat pentru sursa citată Grigore Lup.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Grigore Lup a sos deja la vânzare pantofii care ajung până la mărimea 70. Prețul unei perechi este de 500 de lei.

„E destul de mult de lucru. Trebuie modificate calapoadele, din două facem unul. Trebuie un alt tipar pentru că e unicat, îți trebuie material mai mult, într-o astfel de pereche intră aproape un metru pătrat de piele…nu e chiar așa ușor de făcut”, ne-a mai spus Grigore Lup.

Până acum, astfel de pantofi au fost comandați doar de actorii, dar meșterul se așteaptă să apară și curajoși care să îi folosească în viață de zi cu zi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri