Video 11 dintr-o lovitură. Tancuri rusești se dau cap în cap pe front, încercând să scape dintr-o ambuscadă a ucrainenilor: dezastru total

Data publicării:
tancuri ru

Trupele ruse au suferit o lovitură dezastruoasă pe frontul din Donețk, în estul Ucrainei, unde o coloană întreagă, formată din 11 tancuri și vehicule blindate, a fost prinsă într-o ambuscadă și distrusă în totalitate. Întreaga secvență a fost filmată din dronă și surprinde haosul care s-a instalat în rândul soldaților ruși, care nu au găsit nicio ieșire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Atacul a avut loc pe 3o ianuarie, în apropierea satului Novomihailivka, când o coloană de blindate rusești a încercat să ia cu asalt pozițiile ucrainene.

Imaginile filmate din dronă arată că lucrurile s-a petrecut exact pe dos, rușii fiind cei care s-au trezit înconjurați din toate părțile.

Coloana rusească - formată din 3 tancuri T-72, 7 blindate ușoare MTLB și 1 vehicul lindat de infanterie BMP - a fost distrusă complet cu ajutorul dronelor și al soldaților ucraineni din Brigada 72 Mecanizată.

Ambuscada a durat mai puțin de trei ore, timp în care fiecare blindat al rușilor a fost lovit de mai multe ori și scos din luptă.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri