Actorul Danny Masterson, care a jucat alături de Ashton Kutcher în „The Ranch”, arestat pentru viol

Data publicării:
Danny Masterson și Ashton Kutcher
FOTO: Getty Images

Actorul american Danny Masterson, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul „That '70s Show”, a fost pus oficial sub acuzare pentru violarea a trei femei în reşedinţa sa din Hollywood, la începutul anilor 2000, a anunţat miercuri Procuratura din districtul Los Angeles.

Masterson a fost arestat miercuri la ora 11:30 și a fost eliberat puțin după ora 15:00 pe o cauțiune de 3,3 milioane de dolari, potrivit informațiilor de pe site-ul Biroului Șerifului din Los Angeles, relatează CNN.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, care a jucat şi în serialul „The Ranch”, este acuzat că le-a violat pe cele trei femei, toate în jurul vârstei de 20 de ani în acea perioadă, între 2001 şi 2003.

Citește și: Duffy, dezvăluiri despre perioada când a fost răpită şi violată: „Am fost drogată timp de patru săptămâni şi dusă într-o țară străină”

Danny Masterson, care a negat în trecut acuzaţii de agresiune sexuală, riscă să fie condamnat la 45 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat la toate capetele de acuzare formulate împotriva sa. Biroul Procuraturii din districtul Los Angeles a precizat că a renunţat la alte două acuzaţii de agresiune sexuală depuse contra actorului din cauza lipsei de probe şi a prescrierii faptelor.

Danny Masterson a devenit cunoscut spre sfârşitul anilor 1990 pentru rolul interpretat în serialul "That '70s Show", în care a jucat alături de Mila Kunis şi Ashton Kutcher. El a apărut recent alături de Ashton Kutcher şi în serialul "The Ranch", produs de Netflix, din care a fost concediat în 2017, după ce Poliţia din Los Angeles a confirmat că a demarat o anchetă pentru a cerceta acuzaţiile sexuale formulate împotriva sa.

La vremea respectivă, Danny Masterson a spus că acele acuzaţii ar fi fost orchestrate de un producător care se opune Bisericii Scientologice, din care el face parte.

Patru femei au depus plângere anul trecut împotriva actorului şi acestei biserici, care, potrivit mărturiilor lor, le-ar fi hărţuit şi intimidat în urma depoziţiilor făcute de ele la sediul Poliţiei din Los Angeles. Danny Masterson a spus atunci că acuzaţiile sunt "dincolo de orice ridicol".

Avocatul actorului a reacţionat în urma punerii miercuri sub acuzare a clientului său pentru violarea a trei femei. "Domnul Masterson şi soţia lui se află, evident, într-o stare de şoc total" după ce au văzut că au reapărut "brusc" nişte "acuzaţii vechi de aproape 20 de ani", a spus el. "Dar, sunt încrezători că adevărul va ieşi la iveală. Oamenii care îl cunosc pe domnul Masterson îi cunosc caracterul şi ştiu că aceste acuzaţii sunt false", a adăugat avocatul actorului.

Danny Masterson va trebui să se prezinte în septembrie în faţa unui tribunal pentru a asista la citirea actului de acuzare.

Actorul american este căsătorit din 2011 cu Bijou Phillips, cu care are o fiică, Fianna, născută în 2014.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri