Alertă de securitate într-un oraș din Filipine. Zeci de oameni, ţinuţi ostatici la un mall de un bărbat înarmat

Data publicării:
mall filipine

Este alertă de securitate într-un oraș din Filipine, la aproximativ 100 de kilometri de capitala Manila. Cel puțin un om a fost rănit și alți 30 sunt ținuți ostatici de mai bine de cinci ore într-un mall, de un fost paznic al complexului comercial.

Clienții mall-ului au filmat momentele de panică de imediat după atac. În imagini se văd zeci de oameni care fug pentru a se pune la adăpost.

Din primele informații, bărbatul - supărat că a fost concediat - a declanșat alarma în jurul orei locale 10, la scurt timp după deschiderea centrului comercial.

Cu un pistol, el a încercat să îi convingă pe foștii săi colegi, agenții de securitate, să i se alăture, fără succes însă. A intrat apoi în mall și a început să tragă cu arma la întâmplare.

A rănit un om și a reușit să îi ia ostatici pe alți 30. Pe lângă un pistol, bărbatul amenință că are asupra lui și o grenadă.

Nu se știu pentru moment revendicările sale. O echipă de negociatori ai poliției locale discută la această oră cu bărbatul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri