Anchetă la Primark după ce au fost descoperite oase umane într-un obiect vestimentar

Data publicării:
primark

Poliția efectuează cercetări la un magazin Primark din Marea Britanie, după ce ar fi fost descoperite oase umane într-o pereche de șosete. Ofițerii din Essex au precizat că șosetele au fost cumpărate din magazinul din Colchester, pe 10 decembrie, iar poliția a fost sesizată pe 2 ianuarie, scrie Metro.

„Detectivii continuă să facă investigații în cazul descoperirii a ceea ce se crede a fi părți de oase umane într-o pereche de șosete cumpărate de la Primark. Osul nu pare să fie rezultatul unei traume recente și nu are piele sau alte particule în jurul său”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției.

Primark a cerut mai multe informații furnizorilor săi, iar anchetatorii spun că, deocamdată, nu este clară originea osului sau cât de vechi este acesta.

„Primark ia în serios acest caz și a lansat propria investigație la o fabrică a unuia dintre furnizori, acolo unde au fost fabricate șosetele”, a declarat compania, adăugând că nu au fost descoperite nereguli la fabrica respectivă și că este luată în calcul ipoteza ca cineva rău intenționat să fi plasat osul în șosete.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri