Atac masiv al rușilor asupra regiunii Herson. Patru oameni au murit și alți nouă au fost răniți

Data actualizării: Data publicării:
bombardamente in herson
Bombardamentele ruseşti şi atacurile cu drone s-au soldat, sâmbătă, cu patru morți şi nouă răniţi. FOTO: Profimedia Images

Bombardamentele ruseşti şi atacurile cu drone s-au soldat, sâmbătă, cu patru morți şi nouă răniţi, printre care și un copil, în regiunea Herson, din sudul Ucrainei, au declarat oficiali regionali, notează Reuters.

Atac masiv al rușilor asupra orașului Herson. Au fost vizate cartierele rezidențiale, iar în urma bombardamentelor au izbucnit mai multe incendii. Administrația militară a orașului nu a dat mai multe detalii despre atac, dar a precizat că au avut loc explozii puternice în mai multe cartiere.

Bombardamentele ruseşti şi atacurile cu drone s-au soldat, sâmbătă, cu patru morți şi nouă răniţi.

Orașul Herson a fost eliberat în noiembrie, anul trecut. Atunci, forțele ruse s-au retras spre vest, pe malul drept al râului Nipru și au aruncat în aer podul principal, care lega orașul de acea zonă. De atunci, trupele Moscovei atacă în permanență Hersonul cu artilerie, rachete și drone.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Statul Major al Apărării Ucrainei a declarat că rușii încearcă să alunge armata ucraineană din pozițiile pe care le-au câștigat pe malul stâng al râului Nipru, în regiunea Herson.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri