Sari la conținut

Cântăreţul şi actorul David Cassidy, spitalizat în stare critică

Cântăreţul şi actorul David Cassidy, cunoscut din serialul „Partridge Family”, se află spitalizat în stare critică, după ce mai multe organe au cedat, a transmis agentul lui, JoAnne Geffen.

IEBA Conference Day 3

Foto: Guliver/GettyImages

În vârstă de 67 de ani, artistul suferă de demenţă, după cum a anunţat la începutul acestui an. Potrivit presei americane, el se află internat într-un spital din Florida de trei zile, după ce starea i s-a degradat considerabil în ultimele luni.

La BB King Blues Club&Grill din New York, unde a cântat în luna martie, el a vorbit despre boala de care suferă şi a adăugat că artita face aproape imposibil pentru el să cânte la chitară.

După ce a jucat rolul Keith Partridge în serialul „The Partridge Family”, între anii 1970 - 1974, a produs câteva albume şi a apărut în show-uri TV precum „David Cassidy - Man Undercover”, dar şi „Fantasy Island”, „The Love Boat” şi „Tales of the Unexpected.”

Tinereţea i-a fost marcată de lupta cu dependenţa de alcool şi a fost arestat de câteva ori pentru conducerea vihiculului sub influenţa băuturilor alcoolice.

În 2015, a declarat falimentul.

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă