Video Cum sunt prinși în flagrant hoții în Londra: Polițiști în civil se plimbă noaptea cu ceasuri „scumpe” la vedere și se prefac „amețiți”

Data actualizării: Data publicării:
Flagrant al poliției londoneze în cartierul Soho
Flagrant organizat de Poliția Metropolitană în cartierul londonez Soho. Sursa gif: X/Twitter/Poliția londoneză

Poliția londoneză a anunțat zilele trecute îndeplinirea cu succes a două operațiuni în urma cărora au fost arestate 31 de persoane care tâlhăreau noaptea turiști și persoane „vulnerabile” ori aflate în stare de ebrietate, în special în cartierele West End și Soho. Astfel, agenții de poliție s-au plimbat în civil pe străzile Londrei, afișând ceasuri aparent scumpe și prefăcându-se a fi „amețiți” cu scopul de a-i atrage și prinde în flagrant pe hoți.

Polițiștii au aflat că suspecții ținteau exact persoane în stare de ebrietate la ieșirea din pub-uri și cluburi de noaptea. Astfel, conform datelor poliției londoneze, în ultimele 7 luni au fost furate în acest fel ceasuri scumpe în valoare de 4 milioane de lire sterline, în centrul Londrei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prin urmare, s-a luat decizia ca ofițeri sub acoperire, în civil, să „patruleze” zonele din cartierele londoneze unde s-au înregistrat cele mai multe astfel de furturi și tâlhării.

Poliția londoneză a publicat imagini, surprinse de camerele de supraveghere, care prezintă câteva flagranturi în care polițiștii în civil, cu ceasuri „scumpe” la mână și care se prefăceau a fi „amețiți” au prins mai mulți hoți în cartierul Soho.

Conform poliției londoneze, în urma acestor operațiuni, 31 de persoane au fost arestate, din care 21 au fost condamnate. Din cele 21 de persoane, 14 au fost deja închise, cu sentințe care totalizează 26 de ani de închisoare.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri