Directorul politic al lui Viktor Orban se laudă în SUA cu rezultatele politicilor familiale ale Ungariei

Data publicării:
Balazs Orban cu mainile in san, poza la balcon in washington
Balazs Orban, directorul politic al premierului ungar Viktor Orban. Foto: Facebook / Balazs Orban

Ungaria a reuşit să devină un loc sigur pentru conservatori, a spus Balazs Orban, directorul politic al premierului maghiar Viktor Orban. Declarația a fost făcută, la conferinţa Heritage Foundation de la Washington, una dintre cele mai importante instituţii conservatoare de analiză, potrivit Hirado.hu.

Balazs Orban a fost singurul vorbitor străin la conferinţa politică „Leadership Summit”, unde a atras atenţia asupra rezultatelor politicilor familiale din Ungaria. El a arătat că numărul căsătoriilor s-a dublat, în timp ce numărul divorţurilor s-a înjumătăţit. Politicianul maghiar a mai relatat şi că, în urma transformării politicilor familiale, numărul avorturilor s-a redus la jumătate, fără nicio modificare a legislaţiei aferente, mai scrie Hirado.

Balazs Orban a adăugat că oamenii răspund prin acţiuni la modificarea politicii, iar „dacă cineva poate crea o ţară sigură pentru conservatori, va ieşi câştigător”.

În ceea ce priveşte dezbaterile cu privire la definirea familiei, directorul politic al premierului Viktor Orban a punctat că tatăl este bărbat, iar mama este femeie.

„În Ungaria, dezbaterea se încheie aici”, a spus politicianul maghiar.

În timpul vizitei în SUA, Balazs Orban a avut o intervenția și la emisiunea controversatului realizator Tucker Carlson de la Fox News, care a numit Ungaria „una dintre ultimele democrații din Occident, pentru că maghiarii își protejează copiii de ideologia de gen în urma unui referendum”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri