Video UPDATE. Trei oameni au murit după ce o mină a explodat în mare, la câțiva metri de o plajă din Odesa

Data actualizării: Data publicării:
explozie mina
O mină a ucis două persoane în regiunea Odesa. Foto: Twitter

ACTUALIZARE. Trei persoane au murit și alte două au fost rănite pe o plajă din Zatoka, regiunea Odesa, după ce o mină a explodat în mare, la câțiva metri de plajă.

În zona Mării Negre, pe plaja Zatoka, regiunea Odesa din Ucraina, au fost montate semnale de avertizare din cauza mai multor mine de război. Mai mulți bărbați, care lucrau pe un șantier din apropiere, au ignorat avertizementele și au intrat în apă. Un alt bărbat și o femeie au fost răniți.

„În apă, în urma exploziei unui obiect necunoscut, trei bărbați în vârstă de 25, 32 și 53 de ani au fost uciși”, a declarat poliția regională într-un comunicat de presă. „Subliniem încă o dată: că înotul în regiunea Odesa este acum periculos și interzis. Plajele și coastele regiunii sunt protejate cu dispozitive explozive”, a mai precizat poliția.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini poate fi observată explozia, la doar câțiva metri de țărm.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Regiunea Odessa a decis să nu deschidă plajele în timpul sezonului estival din acest an.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri