Donald Trump s-a lăudat că are „informații scandaloase” despre viața intimă a lui Emmanuel Macron

Data publicării:
Macron și Trump se țin de mână
Foto: Getty Images

Donald Trump s-a lăudat vreme de ani de zile în fața subalternilor lui că are „informații compromițătoare” cu privire la viața sexuală a președintelui francez, Emmanuel Macron, conform unor informații făcute publice de Rolling Stone și citate de Business Insider.

Două surse anonime familiarizate cu presupusele întâmplări au declarat că Trump vorbea frecvent despre viața intimă a președintelui francez, și când era la Casa Albă, și după.

Conform surselor citate, Trump a spus că a primit „informații scandaloase” despre Macron din surse de „intelligence”.

Totuși, fostul președinte american nu a detaliat niciodată ce informații ar avea despre Macron, iar una dintre surse a spus că „era foarte greu de spus” dacă Trump „mințea cu nerușinare”.

Rămâne neclar dacă Trump a avut vreodată informații compromițătoare despre Macron, însă un document cu titlul „info re: President of France” a fost descoperit printre cele confiscate de FBI de la Mar-a-Lago.

Trump și Macron au avut o relație dificilă de-a lungul mandatului fostului președinte american – deși în 2017, Trump făcea obișnuitele sale afirmații exagerate, spunând că are o „relație grozavă” cu Emmanuel Macron, acest lucru s-a schimbat rapid după ce Macron a amenințat să-l excludă pe Trump dintr-o declarație comună a G7, în 2018.

Macron a încercat să repare relația în 2019 când i-a trimis lui Trump un „copăcel al prieteniei” care să fie plantat la Casa Albă, însă lucrurile nu s-au îmbunătățit semnificativ.

În decembrie 2019, Trump l-a criticat pe Macron pentru declarații „foarte, foarte neplăcute” pe marginea summit-ului NATO. Fosta consilieră a lui Trump, Stephanie Grisham, a scris în cartea ei că Trump îl numea, în privat, pe Macron „un tip fraier”.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri