Europarlamentarul care a participat la orgia sexuală din Bruxelles este din Ungaria. A recunoscut și a demisionat

Data actualizării: Data publicării:
József Szájer
József Szájer a recunoscut că a participat la orgia sexuală din Bruxelles FOTO: Profimedia Images

Europarlamentarul care a participat la orgia sexuală cu 25 de persoane din Bruxelles, care a fost întreruptă de poliție duminică, este eurodeputatul ungar József Szájer, membru al partidului lui Viktor Orban, FIDESZ, și al PPE.

Potrivit Euronews, acesta a anunțat duminică că demisionează din Parlamentul European și se retrage din politică „din motive personale”. Marți, însă, József Szájer a recunoscut că a fost unul dintre participanții la orgia sexuală organizată într-un bar din centrul capitalei belgiene.

József Szájer a declarat pentru presa ungară că nu a consumat droguri la „petrecere”: „Poliția a spus că a fost găsită o pastilă de ecstasy, dar era a mea, nu știu cine a adus-o și cum... Regret că am încălcat regulile de carantină, a fost iresponsabil din partea mea și îmi voi asuma responsabilitatea”.

Orgie cu 25 de persoane în centrul orașului Bruxelles

O orgie la care luau parte 25 de persoane a fost întreruptă vineri de polițiștii din Bruxelles, pentru că numărul participanților era mult mai mare decât cel permis în această perioadă de pandemie la evenimente private, adică 4.

Potrivit presei belgiene, la această „petrecere” organizată la etajul unui bar din centrul capitalei belgiene, cei mai mulți participanți erau bărbați, iar unul dintre ei era europarlamentarul József Szájer.

În momentul descinderii, acesta ar fi încercat să fugă pe acoperișul clădirii, dar când a fost prins de polițiști a invocat imunitatea parlamentară, motiv pentru care în toată povestea a fost implicat și Ministerul Afacerilor Externe. Potrivit presei din Belgia, la orgie ar mai fi luat parte și alți diplomați.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri