Femeie condamnată la închisoare după ce și-a sărutat iubitul, iar acesta a murit

Data publicării:
femeie oregon

O femeie din Oregon, SUA, a ajuns în spatele gratiilor după ce iubitul ei, aflat și el în închisoare, a murit. Melissa Ann Blair și-a vizitat partenerul în penitenciar și l-a sărutat pentru a masca cele șapte punguțe cu metamfetamine pe care cei doi încercau să le strecoare în închisoare, relatează BBC News.

Două dintre baloanele cu droguri s-au spart apoi în stomacul bărbatului, iar acesta a murit din cauza supradozei. Judecătorul care a condamnat-o pe femeie a spus că atât Blair, cât și iubitul ei sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat.

„Moartea lui este tragică și tristă, dar și el a fost responsabil pentru ce s-a întâmplat”, a afirmat judecătorul Marco Hernandez.

Anthony Powell avea 41 de ani și fusese condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă cu circumstanțe agravante. El o înjunghiase mortal pe soacra lui, potrivit procurorilor.

Blair, în vârstă de 46 de ani, și-a vizitat iubitul la penitenciarul din Oregon pe 2 iunie 2016. Atunci a încercat să îi paseze cele șapte pungi cu metamfetamine. Ea a fost acum condamnată la doi ani de închisoare, pentru trafic de droguri, și va fi obligată să meargă la reabilitare și terapie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri