Sari la conținut

Femeie condamnată la închisoare după ce și-a sărutat iubitul, iar acesta a murit

O femeie din Oregon, SUA, a ajuns în spatele gratiilor după ce iubitul ei, aflat și el în închisoare, a murit. Melissa Ann Blair și-a vizitat partenerul în penitenciar și l-a sărutat pentru a masca cele șapte punguțe cu metamfetamine pe care cei doi încercau să le strecoare în închisoare, relatează BBC News.

Două dintre baloanele cu droguri s-au spart apoi în stomacul bărbatului, iar acesta a murit din cauza supradozei. Judecătorul care a condamnat-o pe femeie a spus că atât Blair, cât și iubitul ei sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat.

„Moartea lui este tragică și tristă, dar și el a fost responsabil pentru ce s-a întâmplat”, a afirmat judecătorul Marco Hernandez.

Anthony Powell avea 41 de ani și fusese condamnat la închisoare pe viață pentru o crimă cu circumstanțe agravante. El o înjunghiase mortal pe soacra lui, potrivit procurorilor.

Blair, în vârstă de 46 de ani, și-a vizitat iubitul la penitenciarul din Oregon pe 2 iunie 2016. Atunci a încercat să îi paseze cele șapte pungi cu metamfetamine. Ea a fost acum condamnată la doi ani de închisoare, pentru trafic de droguri, și va fi obligată să meargă la reabilitare și terapie.

 

Pe aceeași temă