Joe Biden i-a strâns mâna lui Stalin la summitul G20 din India

Data actualizării: Data publicării:
biden stalin india
M.K. Stalin s-a născut în 1953, cu câteva zile înainte de moartea lui Iosif Stalin, iar tatăl său a ales să-l numească după liderul sovietic. FOTO: Twitter

Un anume domn Stalin a dat mâna cu preşedintele american Joe Biden în acest week-end, în marja summitului G20 din India, şi a publicat fotografia cu acest moment inedit pe reţelele de socializare, spre marele amuzament al internauţilor, relatează AFP.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Dictatorul sovietic a murit de mult, însă printre invitaţii la cina de gală de la G20 din New Delhi s-au numărat şi M.K. Stalin, ministrul şef al statului indian Tamil Nadu, precum şi preşedintele american Joe Biden.

M.K. Stalin s-a născut în 1953, cu câteva zile înainte de moartea lui Iosif Stalin, iar tatăl său a ales să-l numească după liderul sovietic.

Oficialul indian a postat duminică pe reţeaua X (fostă Twitter) o fotografie cu el zâmbind în timp ce îi strângea mâna preşedintelui Biden, alături de care se afla premierul indian Narendra Modi, cu ocazia cinei de sâmbătă.

Cu toate acestea, el nu a făcut nicio referire la istorie, menţionând pur şi simplu că a participat la cina G20.

Alţii au remarcat situaţia cu umor. "Amuzant, un preşedinte american care întâlneşte un Stalin după al Doilea Război Mondial", a glumit utilizatorul psychicsoul2.

Prenumele de inspiraţie comunistă nu sunt ceva neobişnuit în India, mai ales în sudul ţării, în Tamil Nadu şi în statul vecin Kerala, unde Partidul Comunist a guvernat în cea mai mare parte a ultimelor şase decenii.

În 2021, un bărbat pe nume Engels s-a căsătorit în Kerala în prezenţa prietenilor săi Marx, Lenin şi Ho Şi Min. În acelaşi an, tot în acest stat, un bărbat numit Socialism s-a căsătorit în prezenţa fraţilor săi Comunism, Leninism şi Marxism

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri