Video&Foto Accident îngrozitor în Pakistan. Pasageri arși de vii după ce un autobuz s-a ciocnit cu o cisternă

Data publicării:
profimedia-0714299379
Un autobuz s-a ciocnit cu o cisternă, în Pakistan. Foto: Profimedia Images

Cel puţin 20 de persoane au murit carbonizate după ce un autobuz s-a ciocnit marţi cu o cisternă cu benzină în centrul Pakistanului, a anunţat poliţia. De asemenea, şase persoane au fost rănite.

Un autobuz s-a ciocnit cu o cisternă, în Pakistan. Foto: Twitter
Un autobuz s-a ciocnit cu o cisternă, în Pakistan. Foto: Twitter

Autobuzul se îndrepta spre Karachi din Lahore transportând 26 de persoane. Accidentul a avut loc pe o autostradă din Multan, la aproximativ 350 km de Lahore, din cauza vitezei excesive. Aproximativ 18 pasageri au ars de vii după ce atât autobuzul, cât și autocisterna au luat foc în urma coliziunii. Opt persoane rănite au fost internate la un spital, unde două au cedat din cauza rănilor.

În urma incendiului, autobuzul era o epavă de metal carbonizat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cele mai multe cadavre ale pasagerilor dispăruți sunt arse complet. Aceste cadavre vor fi predate familiilor după un test ADN”, a declarat un pourtător de cuvânt al poliției.

Accidentele rutiere mortale sunt frecvente în Pakistan din cauza drumurilor proaste, a vehiculelor prost întreţinute şi a conducerii neglijente.

În 2015, 62 de persoane au murit într-un accident în care au fost implicate un autobuz de pasageri şi o cisternă în provincia sudică Sindh.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri