Actrița Naya Rivera a strigat după ajutor înainte de a muri înecată. Cu ultimele puteri și-a salvat fiul de 4 ani

Data publicării:
Actrița Naya Rivera
Actrița Naya Rivera. Foto: GettyImages

Naya Rivera a strigat după ajutor înainte de a se îneca, povestește fiul ei. Cu ultimele puteri, actrița a reușit să-și salveze băiețelul în vârstă de doar 4 ani, scrie CNN.

Băiatul le-a povestit anchetatorilor că au fost împreună să înoate, dar că el s-a întors, nu și mama lui. Înainte de a dispărea sub ape, femeia a strigat după ajutor.

În 8 iulie, Rivera a închiriat o barcă și a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru că nu a reapărut, în aceeași zi au început căutările cu scafandri și elicoptere. Copilul a fost găsit dormind, în barcă. Purta vestă de salvare. Cinci zile mai târziu a fost găsit și trupul neînsuflețit al actriței.

„Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zonă, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a declarat Bill Ayub, șeriful districtului Ventura.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri