Actrița Naya Rivera, cunoscută din serialul Glee, ar fi murit înecată, presupun autoritățile

Data publicării:
Actriţa Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, este dată dispărută după o plimbare pe un lac din California
Foto: Naya Rivera / Instagram

Actrița Naya Rivera, cunoscută pentru rolul din serialul Glee, ar fi murit înecată, presupun autoritățile. Rivera a fost dată dispărută miercuri după o plimbare cu barca pe lacul Piru din California. Alături de ea se afla și fiul său de 4 ani, potrivit CNN.

"Credem că este vorba de un accident, iar Naya Rivera s-a înecat în lac. Scopul nostru este totuși să o găsim", au declarat ajutorul de şerif Chris Dyer.

Actrița, în vârstă de 33 de ani, a închiriat miercuri o barcă, pentru o plimbare pe lac împreună cu fiul ei. Aceta le-a povestit autorităților că au înotat, dar mama s-a nu a mai revenit pe barcă. Potrivit salvatorilor, băiatul era echipat cu o vestă de salvare, iar pe barcă a fost descoperit și vesta pentru adulți. 

Naya Rivera a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, rol care i-a adus numeroase nominalizări la premiile Grammy și Teen Choice Awards.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri