Ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu actrița Naya Rivera, dată dispărută de miercuri

Data publicării:
Actrița Naya Rivera
Actrița Naya Rivera. Foto: GettyImages

Actrița Naya Rivera, cunoscută din serialul Glee, a fost dată dispărută miercuri, după ce a ieșit cu barca pe un lac, împreună cu fiul ei. Polițiștii presupun că s-a înecat. BBC a publicat ultimele imagini înregistrate cu actrița, surprinse de camerele de supraveghere de la hotel și de pe malul lacului Piru, din California, unde a fost văzută pentru ultima dată.

Băiatul, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă, dormind.

Operațiunile de căutare nu au dat niciun rezultat. Poliția presupune că actrița s-a înecat în lac.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Credem că este vorba de un accident, iar Naya Rivera s-a înecat în lac. Scopul nostru este totuși să o găsim", a declarat ajutorul de şerif Chris Dyer.

Actrița, în vârstă de 33 de ani, a închiriat miercuri o barcă, pentru o plimbare pe lac împreună cu fiul ei. Acesta le-a povestit autorităților că au înotat, dar mama s-a nu a mai revenit pe barcă. Potrivit salvatorilor, băiatul era echipat cu o vestă de salvare, iar în barcă a fost descoperită și vesta pentru adulți.

Naya Rivera a interpretat rolul Santanei Lopez din serialul „Glee”, între anii 2009 şi 2015, rol care i-a adus numeroase nominalizări la premiile Grammy și Teen Choice Awards.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri