Autorul atacului cu cuţitul din Paris a fost identificat. Suferea de boli psihice

Data publicării:
atac-paris-villejuif-twitter
FOTO: Captură Twitter

Autorul atacului cu cuțitul de la Paris, în vârstă de 22 de ani, care a fost împușcat mortal de poliție după ce a ucis o persoană și a rănit alte două, suferea de probleme psihice, potrivit BBC, care citează presa franceză.

Individul a fost identificat de procurori ca fiind Nathan C, un tânăr de 22 de ani cu probleme psihice, care în trecut a fost internat într-un spital pentru tratament de specialitate.

Potrivit presei franceze, unii martori oculari au declarat că l-au auzit pe atacator spunând că nu a mai luat medicamente.

Procurorii au mai adăuga că asupra atacatorului au fost găsite unele articole religioase, dar nu există „nicio dovadă în acest stadiu care să sugereze că a fost radicalizat”.

Un individ a atacat cu un cuţit mai multe persoane, într-un incident produs vineri după-amiază la periferia oraşului Paris, agresorul fiind împuşcat mortal de agenţi de poliţie.

Atacul a avut loc vineri după-amiază în Parcul Hautes-Bruyères din zona Villejuif, la periferia sudică a oraşului Paris. O persoană a murit, iar alte două sunt în stare gravă în urma atacului produs la periferia Parisului, cercetat de Pachetul Antiterorist din Franţa.

Sursă: MEDIAFAX.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri