Brazilia. Cinematograful pentru mame și bebeluși: popcorn, biberoane și măsuțe de schimbat scutece

Data publicării:
cinema mamici

Plânsul unui bebeluș este un sunet pe care cinefilii nu vor să îl audă atunci când merg la film. Dar în acest cinematograf din Sao Paolo este ceva obişnuit. Este un loc în care pe lângă popcorn, spectatorii au şi biberonul cu lapte pentru bebeluşi. Ideea unui cinematograf în care femeile să îşi poată aduce bebeluşii şi copiii foarte mici le-a venit, deloc surprinzător, tot unor mămici, care nu mai aveau timp să iasă cu prietenele.

„Am decis să mergem la un film şi după aceea am ieşit la o cafea şi am vorbit timp de patru ore. Şi asta a fost atât de bine şi am decis să facem asta în fiecare săptămână. Şi am făcut-o timp de şase luni până am deschis Cinematerna aşa cum este astăzi”, a declarat Irene Nagashima, proprietar Cinematerna.

Problema celor care nu au cu cine să îşi lase copilul pare să fi fost rezolvată, iar ţipetele celor mici nu deranjează aici pe nimeni. Orice problemă apare, ea poate fi rezolvată, chiar şi aceea de schimbare a scutecului.

În salile de cinema sunt şi măsuţe de schimbat. Mamele îşi întrerup vizionarea, rezolvă problema celui mic şi revin în faţa ecranului. În sală, aerul condiţionat este oprit, iar câteva lumini sunt lăsate aprinse. Cinematograful deschis în Sao Paolo a avut un asemenea succes, că fondatoarele au deschis alte 31 în mai multe oraşe braziliene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri