Când s-a întors de la restaurant, un bărbat și-a dat seama că i s-au furat din casă ceasurile de 1,5 milioane €

Data actualizării: Data publicării:
casa cu usa deschisa
Hoții au dat o lovitură de proporții în casa unui bărbat de 71 de ani, din Milano FOTO: Getty Images

Hoții au dat o lovitură de proporții în casa unui bărbat de 71 de ani, din Milano: i-au furat colecția de ceasuri în valoare de 1,5 milioane de euro și 95.000 de euro, cât timp acesta a fost la restaurant.

Victima jafului este un milionar italian, proprietarul unui restaurant cunoscut, frecventat de vedete, care deține și alte afaceri. În noaptea de 14 spre 15 martie s-a întors acasă pe la mezul nopții și a găsit ușa din față deschisă, dar fără semne de forțare. În scurt timp și-a dat seama că i se furase colecția de 35 de ceasuri Rolex și Patek Philippe, de 1,5 milioane de euro, dar și suma de 95.000 de euro pe care o avea într-un sertar, potrivit Corriere della Sera.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că în seara cu pricina lipsise de acasă doar câteva ore. A plecat la restaurantul său în jurul orei 20:00 și s-a întors la miezul nopții. Are documente doveditoare pentru toate cele 35 de ceasuri furate, însă spune că acestea nu erau asigurate, pentru că nu s-a gândit vreodată că ar putea să ajungă în această situație.

Cât despre suma mare de bani ținută în sertar, italianul a explicat că avea legătură cu afacerea lui cu restaurante.

Poliția a deschis dosar penal pentru furt și îi caută pe hoți.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri