Două fete s-au pozat fericite înainte de balul de absolvire. După câteva minute au murit într-un accident

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu doua tinere imbracata in rosu si albastru
Kiea McCann, 17 ani, și Dlava Mohamed, 16 ani, au murit într-un accident, în drum spre balul de absolvire FOTO: Facebook

Două adolescente, prietene foarte bune, au murit luni seară într-un accident în Irlanda, în timp ce se îndreptau spre balul de absolvire. Cu doar câteva minute înainte de tragedie și-au făcut ultimele fotografii în care amândouă arătau fericite.

Kiea McCann, 17 ani, și Dlava Mohamed, 16 ani, au murit la marginea orașului Clones din Irlanda. Mașina în care se mai aflau și alte trei persoane a ieșit de pe drum și s-a izbit violent de un copac. Înainte de a pleca spre balul de absolvire, au făcut fotografiile. Kiea îmbrăcase o rochie roșie, decoltată, și s-a așezat în fața unor baloane, în timp ce Dlava a ales o rochie albastră. Imaginile sunt acum distribuite pe rețelele sociale de rudele îndurerate ale fetelor, potrivit The Independent.

„Te iubesc atât de mult, Kiea”, a scris Michaela, sora ei.

Un apropiat a povestit că în casa familiei a fost o adevărată sărbătoare înainte de plecarea tinerei. „A fost mare entuziasm aici, în casă, înainte să plece. Am avut mâncare, șampanie și baloane și ea urma să aibă o noapte de neuitat”, a declarat preotul Frankie McCann pentru Irish Independent.

În urma accidentului o altă fată de 18 ani a fost grav rănită, dar starea ei este stabilă. Un bărbat în vârstă de 60 de ani este în spital în stare critică, iar un tânăr de 18 ani a suferit răni care nu-i pun viața în pericol.

Poliția încă nu știe cum s-a petrecut accidentul, ancheta fiind în plină desfășurare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri