După ce și-a înjunghiat soția de 171 de ori, un român din UK s-a uitat liniștit la TV, apoi a sunat la poliție

Data actualizării: Data publicării:
barbat tuns scurt
Mihai Hurmuz-Irimia și-a ucis soția, s-a uitat liniștit la TV, apoi a sunat la poliție să spună ce a făcut FOTO: thamesvalley.police.uk

Un român din UK care și-a ucis într-un mod brutal soția, după care s-a uitat un timp liniștit la televizor, apoi a chemat poliția, a fost găsit vinovat de crimă și riscă închisoare pe viață.

Katie Hurmuz-Irimia, de 40 de ani, a fost găsită înjunghiată mortal în casa ei din Wallingford, Oxfordshire, în dimineața de 30 august 2022. Ea își reclamase soțul la poliție de mai multe ori pentru violență domestică, potrivit BBC.

Soțul, Mihai Hurmuz-Irimia, de 29 de ani, își va afla sentința joi.

La data comiterii faptei, poliția a găsit sânge în dormitorul și holul casei familiei, dar și pe telecomanda televizorului și pe câinele cuplului. Două cuțite pline de sânge au fost găsite în dormitor și în bucătărie.

Detectivul care a condus ancheta a spus că Mihai Hurmuz-Irimia a recurs la „niveluri oribile de violență”, înjunghiindu-și soția în gât și în piept de 171 de ori.

„După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor, după care a sunt calm la poliție și a spus ce a făcut”, a spus detectivul. „Apelul către poliție era doar despre el - o încercare egoistă de a câștiga simpatie”, a mai spus detectivul.

În timpul procesului, juriul a aflat că cei doi soți tocmai se întorseseră din vacanță, unde s-au certat de mai multe ori. Katie i-a spus soțului ei că voia să divorțeze, dar până la urmă s-au împăcat.

De asemenea, în timpul procesului au fost amintite și episoadele anterioare de violență. În august 2020, Katie a declarat la poliție că a fost lovită de soțul ei, după ce a aflat că a înșelat-o și l-a confruntat. Ulterior, Mihai a amenințat că va stropi cu benzină casa mamei sale și că îi va da foc, iar apoi va incendia și mașina fratelui ei. Mihai a fost atunci arestat, dar pentru că soția lui nu a depus plângere, a fost eliberat în scurt timp.

După câteva zile, Katie le-a spus polițiștilor că soțul ei a încercat să o atace cu un cuțit și cu o bâtă de baseball. A fost din nou arestat, dar eliberat în scurt timp.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri