Experiență umilitoare pentru un tânăr orb care a fost dat afară din sala de sport pentru că „se uita insistent” la o femeie

Data actualizării: Data publicării:
tanar in sala de sport
Un tânăr orb a fost dat afară din sala de sport pentru că „se uita insistent” la o femeie FOTO: Instagram/ blindtobes

Un tânăr orb a avut parte de o experiență neplăcută, fiind dat afară dintr-o sală de sport după ce a fost acuzat că se uita insistent la o femeie.

Toby Addison, de 21 de ani, creator de conținut și sportiv, s-a născut absolut normal, dar la vârsta de 11 ani și-a pierdut 80 la sută din vedere. Acum, la 21 de ani, Addison mai vede doar în proporție de 4%.

Într-un podcast foarte popular în SUA, tânărul de 21 de ani și-a povestit experiențele, între care și cea mai neplăcută și umilitoare care i s-a întâmplă acum 4 ani. A fost acuzat că este un „ciudat” și a fost dat afară din sala de sport, potrivit New York Post.

„Eu mă uitam drept înainte și, din păcate, era acolo o femeie care făcea niște exerciții. Nu știu ce făcea, poate niște genuflexiuni sau orice altceva care ar putut să o expună într-o poziție mai vulnerabilă în care poate nu vrei să fii privită...”, a povestit el.

Femeia s-a simțit urmărită și l-a abordat.

A venit la mine și nici nu mi-am dat seama la început că vorbea cu mine, pentru că eu nu făceam niciun rău. Îmi vedeam de treaba mea. Mi-a spus ceva de genul „De ce te holbezi încontinuu la mine? Oprește-te. Nu mai fi atât de ciudat””, a continuat el.

Addison i-a cerut scuze și a încercat să-i spună că era vorba de o neînțelegere și că el este orb, arătându-i bastonul, însă se pare că femeia a crezut că încearca să-și bată joc de ea.

Prin urmare, ea s-a dus să se plângă la angajați, iar aceștia au venit și l-au scos afară pe tânărul orb.

El a mai spus că incidentul l-a afectat foarte mult, dar l-a și ajutat să capete mai multă încredere în el și să-și dorească să-i ajute și pe alții.

Addison are un cont de TikTok, @blindtobes, unde arată cum decurge viața lui de tânăr nevăzător și cu ce provocări se confruntă. A adunat peste 255.000 de urmăritori și el zice că scopul lui este acela de a crește gradul de conștientizare cu privire la discriminarea cu care se confruntă zilnic nevăzătorii.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri