Mărturia unui bărbat care trebuia să se afle în avionul Ethiopian Airlines prăbușit duminică

Data actualizării: Data publicării:
ahmed khalid

Ahmed Khalid trebuia să se afle la bordul avionului Ethiopian Airlines prăbușit duminică, însă din cauza unei întârzieri a zborului de conexiune din Dubai, bărbatul a ratat îmbarcarea și a scăpat cu viață, relatează Global News.

Ahmad a declarat că avea rezervate două zboruri: unul din Dubai spre Addis Abeba și un zbor din Addis Abeba spre Nairobi.

„Din cauza întârzierii zborului din Dubai, am ratat primul zbor spre Nairobi, cel care s-a prăbușit. Așa că atunci când am ajuns în Addis Abeba mi-au spus să iau următorul zbor, care este la ora 11, și am fost de acord”, a povestit bărbatul.

Avionul Ethiopian Airlines în care trebuia să se afle și Ahmed Khalid s-a prăbușit duminică, iar toți cei 157 de oameni aflați la bord, din 35 de țări, au murit.

Ahmed povestește că veste prăbușirii avionului s-a răspândit rapid: „Toată lumea îi întreba pe însoțitorii de zbor ce s-a întâmplat, dar nimeni nu se spunea nimic. Se plimbau de colo-colo, până când un pasager a văzut pe telefonul mobil că primul zbor spre Nairobi, care abia ce decolase de câteva minute, s-a prăbușit”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O nouă catastrofă aviatică ridică semne de întrebare asupra vârfului de lance de la Boeing, modelul 737 MAX 8. Duminică s-a prăbuşit al doilea avion de acest fel, al doilea în nici şase luni. 

Tragedia s-a petrecut în Etiopia şi 157 de oameni aflați la bord și-au pierdut viața. Toamna trecută, tot un 737 MAX 8 s-a prăbuşit în mare, în Indonezia, la scurt timp după decolare și la aproape aceeaşi altitudine cu aeronava căzută duminică. Două companii aeriene românești, TAROM și Blue Air, au comandat la rândul lor acest tip nou de avion.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri