Momente amuzante la summitul G7. „Sărutul” între Melania Trump și Justin Trudeau a devenit viral

Data actualizării: Data publicării:
melania cu trudeau
FOTO: Twitter

În cele două zile de discuții intense între liderii celor mai puternice țări din lume, s-au strecurat și câteva momente amuzante care au fost surprinse de camerele de filmat. Strângeri de mâini, îmbrățișări și săruturi, la summitul G7 de la Biarritz, au devenit virale pe internet.

Strângerea de mâini între președintele american Donald Trump și omologul lui francez, Emmanuel Macron, a atras atenția internauților. În timpul unei conferințe de presă, de la summitul G7, cei doi lideri și-au strâns mâinile de trei ori. Ultima oară, președintele Trump a încercat să-și retragă mâna, însă Macron nu i-a dat drumul.

Un moment asemănător între cei doi președinți a avut loc în urmă cu doi ani, potrivit CNN.

Citiți și: Discuţii tensionate la G7. Trump îl ameninţă pe Macron, la el acasă: Dacă Franța ne va taxa companiile, le taxăm vinul cum n-au văzut

În timpul fotografiei de familie, mai multe imagini au devenit virale. Momentul inocent în care Melania Trump este surprinsă înainte să-l sărute pe premierul Canadei, Justin Trudeau, s-a transformat în haștagul #MelaniaLovesTrudeau (Melania îl iubește pe Trudeau n.r.).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

A doua imagine devenită virală pe rețelele sociale a fost cu Angela Merkel și Donald Trump. Cei doi sunt fotografiați astfel încât pare că președintele american urmează să o sărute pasional pe Merkel.

Heads Of Government Attend G7 Summit
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Un alt moment amuzant este atunci când Justin Trudeau își afișează șosetele colorate la o conferință de presă, iar Trump se uită insistent la ele. Un jurnalist canadian spune că Trudeau și-a asumat o poziție de supunere – politc și chiar, fizic.

G7 ( Group of Seven) este o organizație formată din cele mai puternice economii din lume: SUA, Canada, Fanța, Germania, Italia, Japonia și Marea Britanie. Liderii acestor țări s-au reunit anul acesta la Biarritz, în Franța și au discutat teme precum încălzirea globală, comerțul liber și protecționismul.

Redactor: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri