O femeie a sunat la poliție să spună că este „atacată de diavol”, dar ofițerii care au intervenit au descoperit că își omorâse copilul

Data actualizării: Data publicării:
Tasha Haefs
Tasha Haefs FOTO: Poliția Kansas City

O femeie de 35 de ani, din Kansas City, a sunat, marți seară, la numărul unic de urgențe foarte panicată spunând că este „atacată de diavol”. Echipajul care s-a deplasat la locuința ei a descoperit o scenă șocantă: femeia își decapitase fiul de 6 ani.

Tasha Haefs a fost acuzată a doua zi de crimă, potrivit People.

Marți seară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii au primit un apel la 911 prin care o femeie spunea că „diavolul încerca să o atace”. Mergând la adresă, pe măsură ce se apropiau de casă, polițiștii au observat urme de sânge și păr pe treptele de la intrare.

„Ofițerii au putut stabili că reședința era ocupată de o femeie, însă aceasta a refuzat să deschidă ușa”, potrivit unui comunicat. Polițiștii au aflat de la vecini că în casa respectivă locuiesc mai mulți copii, dar că nu îi mai văzuseră de câteva zile.

„În timp ce încercau să comunice cu persoana din interior, polițiștii au observat ceea ce părea a fi capul unei persoane decedate în apropierea pragului. În aceste împrejurări, intrarea a fost forțată, iar femeia din interior a fost reținută”, se mai spune în comunicat.

Polițiștii au descoperit în locuință trupul unui copil mic decapitat. În casă, însă, nu au mai fost găsiți și alți copii.

De asemenea, presa locală spune că în casă a fost găsit și un câine mort.

Tasha Haefs avea hainele pline de sânge atunci când a fost reținută de poliție, iar în locuință au fost găsite și două cuțite cu care ar fi fost săvârșită crima.

Femeia a recunoscut că își omorâse fiul în cadă, după care l-a decapitat. Este acum arestată preventiv, judecătorii refuzând eliberarea pe cauțiune.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri