Video O femeie de 99 de ani și-a îndeplinit visul: să arunce cineva cuțite spre ea

Data actualizării: Data publicării:
circ bun
O femeie de 99 de ani și-a îndeplinit visul: să arunce cineva cuțite spre ea. Foto: Facebook Zippos Circus

O femeie în vârstă de 99 de ani, din Sharnford, Leicestershire, și-a îndeplinit visul de o viață și a devenit asistenta unui aruncător de cuțite, în cadrul unui spectacol la circ, relatează BBC

Annie Duplock este fostă angajată la circ și timp de 30 de ani a distribuit anunțuri. Cu ocazia împlinirii a 100 de ani, fostul ei șef, fondatorul Zippo Circus, i-a dat voie să ia parte la spectacolul din Coventry și să fie asistenta unui aruncător de cuțite.

Femeia a pășit în ring și a stat neclintită în timp ce erau aruncate cuțite spre ea. Ulterior, Annie a spus că i-a „plăcut cu adevărat” experiența. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Annie a început să împartă pliante și să lipească anunțuri despre spectacolele circului la vârsta de 70 de ani, iar timp de aproape 30 de ani s-a dedicat acestui lucru, spune fostul ei șef, Martin Burton. „Annie a lucrat pentru mine timp de 30 de ani, lipind postere. Avea 70 de ani atunci și va împlini 100 în august”, a spus el, potrivit sursei citate. 

Annie și-a convins fiica să-l roage pe Martin Burton să-i dea voie să fie asistenta unui aruncător de cuțite. Fondatorul circului a acceptat, precizând ulterior că gestul a fost un cadou pentru aniversarea ei de 100 de ani. Femeia a mărturisit după spectacol că și-a dorit dintotdeauna să „fie aruncate cuțite spre ea”. „Sunt pregătită pentru următoarea experiență”, a spus Annie.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri